Watersportpaviljoen Zandvoort

Project beschrijving

Het concept betreft een moderne variant op het traditionele Amerikaanse strandhuis, gebaseerd op overgangen van binnen naar buiten.  Hierdoor krijgt het gebouw programmatische gelaagdheid die wordt vervlochten door middel van de gevelstructuren. Het pand krijgt een sterke identiteit door opvallende spanten. Tussen de spanten wisselen open, semi-open en dichte structuren elkaar af om verschillende binnenruimten te maken. Het pand heeft een centrale ontsluiting met een doorgaande route van de locker ruimten tot aan het publieke dek.

Projectdata

  • Type
  • Clubhuis
  • Jaar
  • 2013
  • Status
  • Opgeleverd
  • Opdrachtgever
  • Watersport Vereniging Zandvoort
  • Locatie
  • Zandvoort, Nederland
  • Oppervlakte
  • 600m2
  • Ism
  • BNLA
  • Team
  • Christiaan van Hegelsom, Eric Lemstra, Arjen Bloem, Laurien Keller
  • Categorieën
  • PUBLIEK

Dit is een testje. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus purus magna, mollis pulvinar nulla aliquam sed. Integer scelerisque, velit nec efficitur pretium, arcu nibh vestibulum tellus, eu fermentum massa justo vel lacus.